Színkártyák

Colour Harmony® színkártya

A Colour Harmony® színkártyát a CEAC AG fejlesztette ki elsődlegesen, hogy vonzó színválasztékot tudjon kínálni elsősorban a szervetlen kötőanyag bázisú festékekhez és vakolatokhoz, illetve a szilikonnal módosított termékekhez. A Colour Harmony® színkártya 198 színárnyalatot tartalmaz 66 db 170x50 mm méretű színlapon.
Bővebb leírás a Colour Harmony® színkártyáról.

Harmony Synthesis® színkártya

A Harmony Sythesis® színkártyát a CEAC AG fejlesztette ki, hogy vonzó színválasztékot tudjon kínálni a dekoratív piacon forgalmazott festékekhez és vakolatokhoz, beleértve a szervetlen kötőanyag bázisra épülő termékeket is.
A Harmony Sythesis® színkártya összesen 1029 színárnyalatot tartalmaz 181 db 250x55 mm-es színlapon. A színek logikus sorrendben helyezkednek el a színkör mentén, segítve a kívánt színárnyalat kiválasztását és könnyen kiválaszthatóak egymással harmonizáló színárnyalatok is.
Bővebb leírás a Harmony Sythesis® színkártyáról.

Ecosystem® színkártya

Az Ecosystem® színkártyát a CEAC AG fejlesztette ki a Harmony Sythesis® színkártyából, annak pasztell árnyalatainak felhasználásával, hogy olcsó színválasztékot tudjon kínálni a dekoratív piacon forgalmazott festékek és vakolatok fehér bázisfestékeiből keverhető pasztell színárnyalatok keveréséhez.
Az Ecosystem® színkártya összesen 240 színárnyalatot tartalmaz 60 db 154x45 mm-es színlapon. A színek logikus sorrendben helyezkednek el a színkör mentén, segítve a kívánt színárnyalat kiválasztását.
Bővebb leírás az Ecosystem® színkártyáról.

Colorex® színkártya

A Colorex® színkártyát a CEAC AG fejlesztette ki. A színkártya összes színe kikeverhető 10 db kizárólag szervetlen pigmenteket tartalmazó Colorex színezőpaszta segítségével. A színkártya színei strukturált felületen jelennek meg annak érdekében, hogy a vakolatok érdességéhez hasonló hatással mutassák be a színárnyalatokat .
A Colorex® színkártya összesen 835 színárnyalatot tartalmaz 250x70 mm-es színlapokon. A színek logikus sorrendben helyezkednek el a színkör mentén, segítve a kívánt színárnyalat kiválasztását.
Bővebb leírás az Colorex® színkártyáról.

Harmony Deco® színkártya

A Harmony Deco® színkártyát a CEAC AG fejlesztette ki, hogy vonzó színválasztékot tudjon kínálni a dekoratív piacon forgalmazott festékekhez és vakolatokhoz, beleértve a szervetlen kötőanyag bázisra épülő termékeket is. A színek logikus sorrendben helyezkednek el a színkör mentén, segítve a kívánt színárnyalat kiválasztását. A színkártya 186 db 210x38 mm méretű lapból áll,összesen 930 színárnyalatot jelenít meg A színkártya alapján könnyen kiválaszthatóak egymással harmonizáló színárnyalatok.
Bővebb leírás a Harmony Deco® színkártyáról.


RAL színkártya

A RAL német szabvány szerinti színkártya, mely elsősorban ipari festékek színárnyalatainak sztenderdizálására fejlesztettek ki. A RAL CLASSIC kollekció 213 színárnyalatból áll. A RAL DESIGN 1625 építőipari színárnyalatot tartalmaz.
Bővebb leírás a RAL színkártyákról.

NCS színkártya

Az NCS a Natural Colour System rövidítése, svéd fejlesztésű színkártya, mely a színeket a színkörön való elhelyezkedésük és telítettségük alapján definiálja. 1950 színárnyalatot tartalmaz.
Bővebb információ az NCS színkártyáról.


Ugrás az elejére
Ugrás a nyitólapra
Vesz; Venni; Kínál; Kínálni; Ajánlat; Ajánl; Vásárol; Vásárlás; Megvásárol; Megvásárlás; Kiárusítás; Elad; Eladni; Eladás; Értékesít; Értékesítés; Értékesíteni; Árusít; Árusítás; Kereskedelem; Szállítás; Szállító; Piac; Olcsó; Csökkentett; Fölös; Elfekvő; Vegyszer, Vegyi anyag; Vegyianyag; Kemikália; Kedvezményes, Áron aluli, Kedvező árú, Megfizethető; Gyártó, Kereskedő, Raktárkészlet; Készlet; Forrás; Előállító; Raktárról; Forgalmaz; Forgalmazó; Forgalmazás; színskála; színező skála
magyar