Fast & Fluid Management B.V. logo

Automata színezőgépek

X-SMART

Az X-SMART belépő szintű automatikus szekvenciális színezőpaszta adagoló berendezés, melyet kis forgalmú eladási pontokra terveztek, ahol kevés hely áll rendelkezésre a színezőgép részére. A Fast&Fluid jól ismert és megbízható 1 unciás dugattyús szivattyúi végzik a színezőpaszta szivattyúzását. A kaniszterek kevertetése automatikusan történik. 16 db 2,25 literes műanyag kaniszterrel rendelkezik. Kézi festékkanna emelővel látták el. A szelepek tisztításáról kefe gondoskodik. Mérete mindössze 83x83x120 cm. Modulos felépítése révén könnyű és olcsó szervizelhetőség jellemzi.

X-PROTINT

Az X-PROTINT számítógép vezérlésű, automatikus, szekvenciális színezőpaszta adagoló berendezés. A készüléket közepes forgalmú eladási pontokra tervezték, ahol kevés hely áll rendelkezésre a színezőgép részére. A Fast&Fluid jól ismert és megbízható 43 ml-es dugattyús szivattyúi végzik a színezőpaszta szivattyúzását. A lapos tetejű kialakítás lehetővé teszi a gép munkaasztalként való alkalmazását. A készülék fém házra épül, mely kiemelkedő robosztusságot biztosít. 12 db 2,25 literes és 4 db 4,5 literes műanyag kaniszterrel rendelkezik. A szelepek tisztításáról kefe gondoskodik. Mérete mindössze 82x87x123 cm. Modulos felépítése révén könnyű és olcsó szervizelhetőség jellemzi.

Tintmaster 300

A Tintmaster 300 belépő szintű automatikus szekvenciális színezőpaszta adagoló berendezés, melyet kis és közepes forgalmú eladási pontokra terveztek, ahol kevés hely áll rendelkezésre a színezőgép részére. A Fast&Fluid jól ismert és megbízható 50 ml-es dugattyús szivattyúi végzik a színezőpaszta szivattyúzását. A kaniszterek kevertetése automatikusan történik. 12 - 24 db 1,75 vagy 3,5 literes műanyag kaniszterrel rendelhető. Rendelhető asztallal vagy asztal nélkül. Választható opció még a kézi festékkanna tartó és az állítható kannatartó asztal.

Harbil 150

A Harbil 150 alacsony fenntartási költségű automatikus szekvenciális festék adagoló berendezés. Szabadalmazott ikergolyós szelepekkel működik. Alkalmas vizes és oldószeres színezőpaszták adagolásására. Rendelhető max. 24 db 2,3 literes műanyag kaniszterrel. Központilag vezérelt alsó kaniszter kevertetés és automatikus kefés szeleptisztítás az alapfelépítés része. Kézi kannaemelővel van ellátva. A szivattyúzást a Fast & Fluid jól ismert, megbízható dugattyús szivattyúi végzik, 1/576 uncia minimális cseppméret mellett. A készülék rendelhető rozsdamentes acél külső burkolattal a könnyebb tisztíthatóság és jobb megjelenés érdekében.

Harbil 450

A Harbil 450 profi szintű automatikus színezőpaszta adagoló berendezés, melyet közepes forgalmú eladási pontokra vagy szolgáltató központokba terveztek. A Fast&Fluid jól ismert és megbízható dugattyús szivattyúi végzik a színezőpaszta szivattyúzását, akár 2 liter/perc sebességgel és 1/576 uncia adagolási pontossággal, mely igen gyors munkát illetve kisebb kiszerelésű termékek pontos színezését is lehetővé teszi. Rozsdamentes acél szabadalmazott ikerszelepekkel látták el. A kaniszterek kevertetése automatikusan történik. 16 - 32 db 2-től 10 literes műanyag vagy rozsdamentes acél kaniszterrel rendelhető. Automatikus festékkanna emelővel, illetve szeleptisztító kefével látták el.

Harbil 650

A Harbil 650 nagy teljesítményű színezőgép, ideális választás nagy kereskedelmi egységekbe és kiszolgáló központokba. Kiválóan alkalmas kritikus vizes és oldószeres színezőpaszta rendszerekhez. Nagy pontosságú rozsdamentes acél Twin Ball Valve® szivattyúkkal (1, 2, 5 vagy 10 uncia) szállítjuk. A helyesen megválasztott szivattyúméret a Nagysebességű Csomaggal együtt az adagolási idő max. 40%-os csökkenését eredményezi, mellyel optimális teljesímény érhető el. Ennek megfelelően az átfolyási sebesség 0,4-től 2 liter/perc között alakul. Az 1-től 10 unciás szivattyúk lehetővé tesznek egészen 1/676 uncia (0,04 ml) cseppméretet. Ez az ipari méretű adagolási képességet egyedi mintakészítési lehetőséggel kombinálja. 12 - 36 db (3, 6, 10 és 20 literes) műanyag vagy rozsdamentes acél kaniszterrel rendelhető. Számos opciót kínálunk: A HA650 az Ön speciális igényeihez konfigurálható!

Harbil Parallel 500

A Harbil Parallel 500 (HP500) az első olyan szimultán színezőgép, amely a saját fejlesztésű RNC Forgófúvókás Zárási Technológiára® épül, megakadályozva a beszáradást és a színezési hibákat. Ez a technológia szükségtelenné teszi a gyakori fejtisztítást, mivel adagolást követően a szelepek légmentesen záródnak és kefével színező maradvány mentesre mossa őket az automatika. A HP500 garantálja a folyamatosságot, gyorsaságot, minőséget és a felülmúlhatatlan Fast & Fluid Harbil dugattyús szivattyú technológiára épül. A HP500 4 párhuzamos csatornán keresztül egyszerre adagol. A színezőkre a kevertetés illetve a recirkuláció egyedileg állítható be.

Harbil Parallel 800

A Harbil Parallel 800 (HP800) a Fast & Fluid legnagyobb és leggyorsabb modellje. 20 literes kaniszterekkel is rendelhető, így a legtöbbet használt színezőpasztákat is csak ritkán kell újratölteni. A HP500-hoz hasonlóan a saját fejlesztésű RNC Forgófúvókás Zárási Technológiára® épül, megakadályozva a beszáradást és a színezési hibákat. Ez a technológia szükségtelenné teszi a gyakori fejtisztítást, mivel adagolást követően a szelepek légmentesen záródnak és kefével színező maradvány mentesre mossa őket az automatika. A HP800 garantálja a folyamatosságot, gyorsaságot, minőséget és a felülmúlhatatlan Fast & Fluid Harbil dugattyús szivattyú technológiára épül. A HP800 8 párhuzamos csatornán keresztül egyszerre adagol. A színezőkre a kevertetés illetve a recirkuláció egyedileg állítható be. Gyors, gyorsabb, leggyorsabb: a HP800 lekörözi az összes konkurens berendezést.
Ugrás az elejére
Ugrás a nyitólapra
Vesz; Venni; Kínál; Kínálni; Ajánlat; Ajánl; Vásárol; Vásárlás; Megvásárol; Megvásárlás; Kiárusítás; Elad; Eladni; Eladás; Értékesít; Értékesítés; Értékesíteni; Árusít; Árusítás; Kereskedelem; Szállítás; Szállító; Piac; Olcsó; Csökkentett; Fölös; Elfekvő; Vegyszer, Vegyi anyag; Vegyianyag; Kemikália; Kedvezményes, Áron aluli, Kedvező árú, Megfizethető; Gyártó, Kereskedő, Raktárkészlet; Készlet; Forrás; Előállító; Raktárról; Forgalmaz; Forgalmazó; Forgalmazás; Színkeverés; Színkeverőgép; Színkeverő gép; Festékkeverés; Festék keverőgép; Színező adagolás; Színező adagoló; Corob; Corobselect; Corobox; Hero; Archimede; Eureka; Newton; TEO Steel; Lenteq; QA240; QA340; QA540; Banco; Tatocolor; D200 tinting machine; D410 tinting machine; D600 tinting machine; D700 tinting machine; D800 tinting machine; TINTA color dispenser; NP15 paste dispenser; JY-20B1; Aniso; Oceanpower -AIO; D24SR; D24SRM; D23PR10C; D23PR10F; D23PR12C; D23PR12F; D23PR14C; D23PR14F; D23PR16C; D23PR16F; D23PR20C; D23PR20F; D23PRM10C; D23PRM10F; D23PRM12C; D23PRM12F; D23PRM14C; D23PRM14F; D23PRM16C; D23PRM16F; D23PRM20C; D23PRM20F; pasztázógép
magyar